Despre noi

Despre noi

Bine ati venit la Nicholas Kindergarten

Viitorul lor depinde de noi, viitorul nostru depinde de ei!

Nicholas Kindergarten este o gradinita din sectorul 6 care si-a deschis portile la 1 septembrie 2008 pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 luni - 6 ani, care vor sa se joace invatand si sa invete jucandu-se! In Universul NK micutii cresc spontani si fericiti, primind o educatie temeinica, pentru ca au toate ingredientele necesare: dascali minunati, calitate in toate, dotari materiale specifice, viziune moderna asupra invatamantului.

NK promoveaza un proces educational complex, constand in dezvoltarea globala si individuala a copiilor, din punct de vedere psiho-fizic, al dezvoltarii capacitatii cognitive si de limbaj, al motricitatii, precum si al dezvoltarii socio-emotionale si comportamentale.

NK dezvolta educatia primita de copil acasa; pentru echipa colaborarea cu parintii este esentiala in realizarea educatiei temeinice.

NK asigura invatamant de calitate; este scena unde copilul tau este actor principal in spectacolul propriei educatii.

NK are ca misiune dezvoltarea abilitatilor de comuncare in limbi straine in pregatirea prescolarului ca viitor cetatean european.

Prin calitate asigurata intr-un univers feeric, Nicholas Kindergarten promoveaza un sistem educational distinct pe piata din ce in ce mai bogata a institutiilor de invatamant particular si isi propune sa fie alaturi de partenerii sai – copii si parinti – in pregatirea pentru scoala si viata a micutilor.

Unitatea de invatamant preuniversitar particular Gradinita Nicholas Kindergarten este persoana juridica de drept privat si de interes public ce face parte din reteaua nationala de invatamant incepand cu anul scolar 2008-2009. Autorizata prin Ordinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 5444/23.09.2008 si acreditata prin Ordinul Ministrului Educatiei.